Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Aanstaande zaterdag; Oktoberfest Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 22 oktober voor € 12,50 naar Oktoberfest Oldambt te Winschoten. Ook dit jaar wordt de Oktoberfest Zelt naast de Tramwerkplaats in Winschoten geplaatst voor alweer de 6e editie van Oktoberfest Oldambt.

- advertentie -

In een geweldige entourage geht’s Oktoberfest Oldambt loss en kunt u genieten van Bier und Gesang met op de bühne WAHNSINN Polka Power Feestband. Een geweldige live show gebracht door 8 rasmuzikanten. En met live show bedoelen ze ook écht live! Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager, Alpenparade, Hüttenfest en van Polka tot Golden Oldie. Alle remmen gaan los!

U waant zich werkelijk waar in het zuiden van Duitsland maar in werkelijkheid bent u in de binnenstad van Winschoten. Drink een pul bier, Weisswein of eet een Bratwurst en geniet!

Outfit
Kom jij ook in een passende outfit (niet verplicht) naar het Oktoberfest? Hoewel een Lederhose en Dirndljurkje daarbij wellicht als eerste mogelijkheid naar boven komt, is het ook geen probleem om met een groep vrienden, je collega’s of je team verkleed als …?… aan tafel te verschijnen. We laten ons wederom verrassen en dagen iedereens creatieve geest uit. Uiteraard is het niet verplicht om verkleed als ..?.. of ..?.. te komen maar zeker weten dat het de feestvreugde vergroot.

Bij een Oktoberfest denk je ook aan het drinken van je biertje uit een bierpul. Ook daar is aan gedacht. Bij de entree kan de bezoeker tegen een borg van € 5,– de hele avond zijn of haar eigen bierpul gebruiken.

Op de site www.OktoberfestOldambt.nl vindt u nog veel meer informatie.

Zaterdag 22 oktober – Oktoberfest Oldambt – Vvk: € 12,50
Tent open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 – 01.30 uur

Voorverkoopadressen
Bij de Primera in Winschoten, Oude Pekela, Scheemda en de Formido in Winschoten of online via: www.OktoberfestOldambt.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button