AlgemeenGemeente

LET OP: Rijrichting in binnenstad Winschoten gewijzigd

- advertentie -

Winschoten – Irritant en onduidelijk. De gewijzigde verkeerssituatie in de Bosstraat in Winschoten zorgt voor frustratie bij automobilisten.

- advertentie -

Te hard rijdend verkeer
Automobilisten konden vanaf donderdag halverwege de ochtend opeens niet meer via de Venne de Bosstraat inrijden. De gemeente kreeg de afgelopen jaren veel klachten van omwonenden over te hard rijdend verkeer in de Bosstraat. Ook wordt de Bosstraat gebruikt als sluiproute om in het centrum te komen. Daarom greep de gemeente in.

Rijrichting
Besloten is dat de rijrichting voor gemotoriseerd in de Bosstraat tussen de Venne en de toegangsweg naar de parkeergarage wordt omgedraaid. Datzelfde geldt voor de rijrichting op de Vissersdijk tussen de parkeergarage en de Venne.

Legenda:
Groen = oude situatie
Paars = nieuwe situatie

14813302_1176475415772088_1246686236_o-large

Verkeersregelaars
Volgens Oldambster Wegenbouw Combinatie (OWC) worden er de komende tijd verkeersregelaars ingezet om de weggebruikers te begeleiden en te attenderen op de nieuwe circulatie van gemotoriseerd verkeer in de binnenstad

- advertentie -

De nieuwe situatie geldt voorlopig voor zes maanden. Afhankelijk van bevindingen in de praktijk, wordt bekeken of de nieuwe situatie wordt gecontinueerd.

- advertentie - 

De nieuwe situatie is donderdag ingegaan.

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button