AlgemeenSport

Goud op Interland cup voor Roy Broekema

- advertentie -

Winschoten- Vorige week werd in Zwitserland de Interland Cup Kunstrolschaatsen gehouden. Meer dan 120 atleten uit 10 verschillende landen kwamen naar Zürich om het daar in de discipline Vrijrijden tegen elkaar op te nemen.

- advertentie -

Roy Broekema, lid van de Winschoter kunstrolschaatsvereniging Rollingteam Noord, kwam hierbij namens Team NL uit in de klasse Jeugd Heren. Een spetterende korte kür bezorgde Roy de eerste wedstrijddag een grote voorsprong op zijn tegen- standers. Deze bleek de volgende dag na een mindere lange kür uiteindelijk voldoende te zijn voor de overwinning.

Roy behaalde hiermee voor het derde achtereenvolgende jaar de hoogste podiumplaats in zijn klasse tijdens de Interland Cup.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button