AlgemeenIncidenten

Grote zoekactie naar vermiste Jeroen (39)

- advertentie -

Winschoten – Zo’n 200 man is in Winschoten en omgeving aan het zoeken naar de 39-jarige Jeroen die sinds maandagochtend word vermist.

- advertentie -

De eigenaar van fotozaak Camera-xper aan de Venne in Winschoten is maandagochtend op de fiets van huis vertrokken. De politie denkt dat er aanleiding is om zich zorgen te maken over zijn situatie en heeft maandagmiddag een burgernet-melding doen uitgaan.

WVV
Jeroen is teammanager van het eerste elftal van voetbalclub WVV. Een groot aantal leden van WVV is maandagmiddag een zoektocht naar Jeroen gestart. ‘De zoekactie wordt vanuit de kantine van de club geregeld, de politie is er bezig routes uit te zetten. Er is al gezocht bij het Oldambtmeer, maar dat leverde niets op. Verder wordt gezocht in het Stadspark, het industrieterrein, de havens, het Midwolderbos en bij Nieuwe Statenzijl.’ meldt Dagblad van het Noorden.

De voorzitster van de club is naar de kantine gekomen om iedereen te ondersteunen.

Signalement
Meneer is 1.85 lang, en heeft grijs haar. Hij draagt een blauwe fleece trui met een donkere spijkerbroek met daaronder beige hoge schoenen. Hij draagt een zwarte tas met een gele rits.

Bij aantreffen of tips bel 112, bij twijfel over uw tip? Altijd bellen!

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button