Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenRegionaal nieuws

Ommelander Ziekenhuis organiseert symposium voor zorgverleners

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 17 november a.s. organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen, in samenwerking met ELANN, het symposium ‘Palliatieve zorg… (hoe) moet dat nou?’

- advertentie -

Alle zorgprofessionals in de regio die in hun werk met palliatieve zorg te maken hebben, zijn van harte welkom. Dit zijn huisartsen, medisch specialisten, specialisten Ouderengeneeskunde, praktijkondersteuners, verpleegkundigen en verzorgenden, paramedici, psychologen, maatschappelijk werkers, geestelijk verzorgers en vrijwilligers (bijv. VPTZ). De bijeenkomst vindt plaats in Cultuurhuis De Klinker, Mr. D.U. Stikkerlaan 251 te Winschoten en begint om 18.00 uur (ontvangst om 17.00 uur). De entreekosten zijn € 17,50.

Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen, specialisten, specialisten ouderengeneeskunde, V&V Register Zorgprofessionals, Verpleegkundig Specialisten Register.

Thema van het symposium
Het thema van het symposium is ‘Palliatieve zorg …. (hoe) moet dat nou?’ Palliatieve zorg is sterk in ontwikkeling, zowel in het ziekenhuis als bij huisartsen en in de thuiszorg. Maar palliatieve zorg doen we toch al, wat is er dan zo nieuw en zo noodzakelijk aan? In twee lezingen en in een theaterpresentatie hoort men op een verrassende manier het hart van de palliatieve zorg kloppen.

Sprekers en forum Sprekers en forumleden tijdens het symposium zijn de heer B.W.G.J. Arntzen (huisarts), mevrouw prof. dr. M.A. Verkerk (hoogleraar Zorgethiek ), mevrouw P.F. van Lune (huisarts en kaderarts palliatieve zorg), de heer dr. J.W. de Jong (longarts) en mevrouw F. Voskens (theater PodiumT). Meer informatie over het programma staat op de website ommelanderziekenhuis.nl (agenda).

Inschrijven voor het symposium
Er is veel belangstelling voor het symposium op 17 november a.s. maar er is nog plaats. Zorgverleners kunnen zich inschrijven bij ELANN (Eerste Lijns Advies Noord Nederland), via www.elann.nl/nascholing

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button