AlgemeenGemeente

Gemeente zet Tramwerkplaats te koop; niet alleen de prijs is bepalend

- advertentie -

Winschoten – Op 26 september 2016 heeft de gemeenteraad besloten aan het college te verzoeken loods 1 van de Tramwerkplaats te Winschoten te verkopen. Er is gekozen voor een openbare inschrijving waarbij alle belangstellenden een bod kunnen uitbrengen. Daarbij wordt behalve het financiële aspect ook de sociaal-maatschappelijke waarde en de financieel-economische haalbaarheid beoordeeld. De gebouwen die de Stichting Tramwerkplaats in gebruik had, zijn per 1 november weer in eigendom van de gemeente.

- advertentie -

Huurovereenkomst
De koper is verplicht de huurovereenkomst met Festina Lente (de exploitant van de Harbour Jazz Club) over te nemen. Festina Lente huurt per 1 november geheel loods 1. De koper moet zich houden aan de voorschriften uit het bestemmingsplan en mag geen activiteiten uitvoeren die leiden tot concurrentie met de activiteiten van Cultuurhuis De Klinker.

Planning
De biedingen kunnen tot uiterlijk 9 december 2016 12:00 uur worden ingediend bij de gemeente. Ten behoeve van de openbare inschrijving is een schouw gepland in week 46. De planning is gericht op eigendomsoverdracht per 1 april 2017. Nadere informatie over de verkoopprocedure en voorwaarden is opgenomen in het procesdocument ‘Verkoop Tramwerkplaats’ Het procesdocument kan vanaf heden worden aangevraagd bij de gemeente via het mailadres inkoop@gemeente-oldambt.nl. De formele publicatie van deze openbare verkoopprocedure is te vinden op www.tenderned.nl onder publicatienummer 120521

Foto: www.kaw.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button