Algemeen

Buurtdiensten Oldambt maakt dagje uit weer mogelijk

- advertentie -

Oude Pekela – Vrijdag 4 november heeft het 12 talig team van Buurtdiensten Oldambt hun handen weer uit de mouwen gestoken. Samen zijn ze met een groot deel van hun cliënten op stap geweest naar restaurant Pekelahof.

- advertentie -

Na een eerder succes begin dit jaar was het ook vrijdag weer een groot feest. Na een welkomstdrankje hebben de cliënten genoten van een heerlijke maaltijd. Daarna werd er een bingo gehouden waarvan de prijzen kosteloos zijn aangeboden door de ondernemers van de gemeente Winschoten. Het is onvoorstelbaar wat de winkeliers beschikbaar hebben gesteld, na een middag promotie ronde in het winkelgebied  te Winschoten.

Aan het einde van de middag werden de cliënten verblijd met een heerlijke ijscoupe en gingen de mensen daar waar nodig door buurtdiensten geregeld vervoer of op eigen gelegenheid weer naar huis.

Deze middag heeft voor de mensen veel betekend, alleen al te zien aan de glimlach op de gezichten. ”Wanneer gaan we weer dames”, was ook een zin die we als team vaak hebben gehoord.

Buurtdiensten Oldambt
Buurtdiensten Oldambt levert huishoudelijke hulp aan mensen, jong en oud, die door beperkingen sommige dingen niet meer zelfstandig kunnen doen. Dit kan van tijdelijke aard zijn, maar ook voor lange duur.

Na een gemeentelijke indicatie van de WMO(wet maatschappelijke ondersteuning) komt buurtdiensten langs om samen met de cliënt een zorgplan op maat te maken. Voor informatie mag men vanzelfsprekend contact op nemen met het algemeen nummer van Buurtdiensten Oldambt 06-10366250.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button