AlgemeenCultuurGemeente

De Rijdende Popschool komt naar Midwolda/ Oostwold

- advertentie -

Midwolda/ Oostwold – De Rijdende Popschool gaat starten met Popschool Midwolda/Oostwold! Op woensdag 23 november is er een gratis en geheel vrijblijvende kennismakingsles voor iedereen vanaf 8 jaar in De Meerkant. Na de kennismakingsles zullen elke week lessen worden gegeven. Gemeente Oldambt levert samen met dorpsbelangen Midwolda en Oostwold een financiële bijdrage om Popschool Midwolda/Oostwold mogelijk te maken.

- advertentie -

Om mee te doen met Popschool Midwolda/Oostwold is het niet nodig om een instrument te kunnen bespelen of noten te kunnen lezen. Je hoeft ook niets mee te nemen, want De Rijdende Popschool komt naar de dorpen toe met alles wat nodig is om muziek te maken in een band.

Kijk ook eens op www.derijdendepopschool.nl voor meer informatie, foto’s en filmpjes. Ook inschrijven is mogelijk via de website

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button