Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie zoekt getuigen van twee inbraken in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie onderzoekt meerdere woninginbraken in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van één van deze inbraken.

- advertentie -

Inbraak 1:
De inbraak is gepleegd tussen donderdag 10 november 2016 23:00 uur en vrijdag 11 november 2016 00:28 uur in de omgeving van Burg.Schonfeldsingel te Winschoten.

Inbraak 2:
De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 5 november 2016 18:00 uur en maandag 7 november 2016 08:00 uur aan de Vissersdijk te Winschoten.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.

Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button