AlgemeenIncidenten

21 Aanhoudingen na grootschalige grenscontrole

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Bij de grote politiecontrole langs de Nederlandse grens met Duitsland zijn 21 personen aangehouden. Er werden 95 strafbare feiten geconstateerd en er werd voor 56.000 euro aan openstaande boetes geïnd en verkeersovertreders beboet.

- advertentie -
De politie controleerde woensdag en de afgelopen nacht van Groningen tot Aken aan beide kanten van de grens. In totaal werden 4.000 mensen gecontroleerd.

Drugshandel
De controles richtten zich op drugshandel, mensenhandel, autodiefstal en verkeersdelicten zoals rijden onder invloed. De politie nam onder meer een auto, een mes, drugs en een aantal valse rijbewijzen in beslag.

Fietsen
Bij de voormalige grensovergang Dünebroek/Wymeer in de buurt van Bunde (D) werd door het grensoverschrijdend politieteam een bestelbus met twee Poolse inzittenden gecontroleerd. In de laadruimte werden acht nieuwe fietsen aangetroffen. Ze konden de herkomst van de fietsen niet aantonen. De beide inzittenden werden aangehouden, waarbij één van hen probeerde er vandoor te gaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button