AlgemeenOp stap

ABBA Tribute in Carambole Zaterdag 10 december!

- advertentie -
Winschoten – In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van de legendarische groep ABBA.
Met z’n zessen staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zegt: “ik kende de nummers allemaal”. Het is muziek met een grote herkenbaarheid waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten.

- advertentie -

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute waardoor ze in staat zijn die karakteristieke ABBA sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze o.a. ondersteund door perfect licht en geluid waardoor de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt komt van het origineel. Dat er authentieke 70’s en 80’s (originele ABBA) kleding gedragen wordt tijdens de performance maakt het plaatje compleet.

ABBA Tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!!

Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar. Voorverkoop 10 euro, op de avond zelf aan de deur 12.50.
 
Zaal open: 21.00 uur.
Aanvang muziek: 22.00 uur.
 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button