AlgemeenIncidentenRegionaal nieuws

Gewelddadige inbrekers actief in omgeving Bunde en Weener

- advertentie -

Bunde/ Weener – Deze week is ingebroken bij woningen in Bunde en Weener, dat meldt Westerwolde Actueel op zijn website. Het is goed mogelijk dat de inbrekers ook over de grens hun slag willen slaan. Sluit ramen en deuren indien u niet thuis bent en houd uw oren en ogen goed open.

- advertentie -

Bunde
Woensdagochtend werd om half zeven ingebroken bij een woning aan de Steinhausstraße. De dieven kwamen binnen door het raam van de buitendeur in te slaan. In het huis liepen zij de bejaarde bewoner tegen het lijf. Deze sommeerde de indringers het huis onmiddellijk te verlaten. Een van de daders duwde de bejaarde man opzij. Deze kwam hierbij ten val. Nadat ze de ketting van de nek van de bejaarde man hadden gerukt gingen de dieven er vandoor. De bewoner werd licht gewond achter gelaten.

De man is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de daders. De dader die de man omver gooide was ongeveer 30 jaar en 1.85 m. lang. Hij droeg een licht gekleurde sweater met capuchon en een licht gekleurd jack. Dader twee was kleiner, ongeveer 1.70m met een gedrongen postuur. Hij was donker gekleed, met o.a. een donker sweatshirt met capuchon.

Weener
Maandag is tussen 15.20 en 18.00 uur de achterdeur van een woning aan de Bahnhofsgaste met geweld geforceerd. Het huis werd overhoop gehaald. De buit bestaat uit enkele duizenden euro’s.

Foto: Politie Leer

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button