Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Popschool Midwolda/Oostwold is gestart in de Meerkant!

- advertentie -

Midwolda- Afgelopen woensdag was de eerste kennismakingsles van Popschool Midwolda/Oostwold in de Meerkant. We gaan komende woensdag 30 november al starten met 2 bandjes! Omdat er ruimte is voor meer leerlingen is er op deze dag ook nog een extra, vrijblijvende, kennismakingsles voor iedereen vanaf 8 jaar die het leuk lijkt om samen in een bandje muziek te maken. Deze extra kennismakingsles zal van 13.30 tot 15.00 uur gegeven worden. Kom vooral langs wanneer het jou goed uitkomt!

- advertentie -

 Zou jij (of je kind) graag mee willen doen? Aanmelden kan bij de kennismakingsles of via onze website. Wij maken dan een indeling met bandjes van ongeveer 5 deelnemers die op woensdag vanaf 13.30, na elkaar, les krijgen. Bij het aanmelden kun je ook aangeven bij wie je graag in een bandje zou willen. Daarnaast kun je aan ons doorgeven wanneer je niet kan in verband met bijvoorbeeld judo- of voetbaltraining. Wij houden daar rekening mee! De eerste twee lessen kun je dan ook vrijblijvend meedoen. Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Dan kan je eventueel nog stoppen.

We hopen jullie allemaal woensdag te zien!!

 Waar:                         De Meerkant, Huningaweg 8 9682 PB Oostwold

Wanneer:                 30 november

Tijd:                           van 13.30 tot 15.00

Voor wie:                 Iedereen vanaf 8 jaar

 De Rijdende Popschool, een stichting die zich ten doel stelt zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen kennis te laten maken met muziek, is al een aantal jaren actief in dorpen in Groningen en Drenthe. In de deelnemende dorpen worden Popscholen opgericht. Hier wordt popmuziek gemaakt in een bandje, onder leiding van een bandcoach. Deelnemers worden ingedeeld in een bandje met 5 of 6 anderen van dezelfde leeftijd. Met dit bandje gaan ze popliedjes instuderen die ze zelf uit mogen kiezen, in overleg met de bandcoach. In een bandje speel je elektrische gitaar, basgitaar, keyboard of drums. Je kunt ook zingen natuurlijk.

Om mee te doen met Popschool Midwolda/Oostwold is het niet nodig om een instrument te bespelen of noten te kunnen lezen. Je hoeft ook niets mee te nemen, want De Rijdende Popschool rijdt het dorp binnen met alle benodigdheden om te spelen met een band.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button