Algemeen

Verbindende actie in gemeente Oldambt; het voordeelboekje

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 15 december zal Burgemeester Pieter Smit het eerste exemplaar van het Voordeelboekje Oldambt in ontvangst nemen.

- advertentie -

De initiatiefnemers Abiant Volleybal vereniging Set Uppers en 41 Club Winschoten overhandigen om 11:00 uur het Voordeelboekje Oldambt voor het Stadhuis van Winschoten in de Langestraat.

Hoe werkt het voordeelboekje Oldambt?
Volleybalvereniging Abiant Set Uppers en 41 Club Winschoten hebben meer dan 60 ondernemers uit Oldambt bereid gevonden om mee te doen. In het voordeelboekje staan ruim 60 aanbiedingen die geldig zijn van januari tot en met eind februari 2017. Het boekje wordt door 9 sportverenigingen verkocht vanaf januari.

Verbindende actie in gemeente Oldambt
Het voordeelboekje kost 5 euro en de opbrengst gaat naar de sportverenigingen. De aanbiedingen vertegenwoordigen een veelvoud van dit bedrag. De consument profiteert, de ondernemer profiteert en de sportverenigingen. Een verbindende actie!

Verloting met mooie prijzen
De actie wordt afgesloten met een verloting in maart. Elke aanbieding is namelijk ook een “lot”. Als u gebruik maakt van de aanbieding, levert u de ingevulde bon in bij de ondernemer.

In maart zal Notaris Marny van der Laan uit Finsterwolde 5 winnende bonnen trekken. De datum wordt nog bekend gemaakt. Locatie is Eextahal Scheemda. Elke prijs heeft een waarde van 25 euro. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de ondernemers uit Oldambt.

- advertentie -

Hoe meer gebruik wordt gemaakt van de aanbiedingen, hoe meer kans men maakt op één van de prijzen.

- advertentie - 

Kijk voor actuele informatie ook op de facebookpagina van de actie: voordeelboekje Oldambt

9 deelnemende sportverenigingen
–  Gymnastiekvereniging Bato
– GZVW Gecombineerde Zwemvereniging
– HCW Hockeyclub
– Rollingteam Noord
– Sport Club Schemed
– Stichting de Brug
– Tennisvereniging Niekse Meppers
– Voetbalvereniging SJO BTC
– Volleybalvereniging Abiant Set Uppers

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button