AlgemeenSport

Rollingteam Noord presenteert eindshow in de Parkhal

- advertentie -

Winschoten – Kunstrolschaatsvereniging Rollingteam Noord presenteert zaterdag 17 december a.s. haar jaarlijkse eindshow. Het thema van dit jaar is “Ik hou van Holland”.

- advertentie -

Er worden 24 nieuwe shownummers uitgevoerd. De 2,5 uur durende show wordt gereden door alle leden (ongeveer 40) van de vereniging. De jongste deelnemer is vijf, de oudste 64 jaar.

De show wordt op 17 december twee keer opgevoerd, vanaf 14.00 en 19.00 uur.

Kaarten zijn te koop bij Snackbar Jordy aan de Engelstilstraat 2A en bij Kapsalon Patricia aan de Rosa Caninalaan 33, beide in Winschoten. Prijzen zijn voor kinderen tot 12 jaar vijf euro en voor volwassenen 7,50 euro. Ook kunnen de kaarten worden besteld via: rollingteamnoord@outlook.com

Haldensleben
Voordat 17 december de show wordt gereden, gaat de Rollingteam Noord  10 december, als enige nederlandse vereniging,  nog deelnemen aan een grote kunstrolschaatsshow in het Duitse Haldensleben, waar zij maar liefst 9 shownummers rijden.

Training bijwonen
Wie kunstrolschaatsen ook leuk lijkt kan vrijblijvend één van de trainingen bezoeken. Getraind wordt elke dinsdag en donderdag vanaf 16.30 uur in de Parkhal. Meer informatie op www.rollingteamnoord.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button