Algemeen

Synergon en snoepproducent Look-O-Look gaan samenwerken

- advertentie -

Winschoten –  Werkvoorzieningschap Synergon en Look-O-Look Int. B.V. gaan binnenkort samenwerken. Donderdagmiddag ondertekenen beide partijen een contract op het Provinciehuis.

- advertentie -

De verregaande samenwerking tussen Look-O-Look Int. B.V. en Synergon wordt gezien als een belangrijke stap voor beide partijen en voor de ontwikkelingen bij Synergon. Het Werkvoorzieningschap kan straks ook mensen opleiden voor het ‘voedselveilig werken’.

Voorafgaand aan de ondertekening staat de onthulling van het logo van Look-O-Look Int. B.V. aan de gevel van Synergon T&P aan de Romijnweg in Winschoten op de rol. Synergon is druk bezig om aan de Romijnweg een afdeling in te richten voor het zogenaamde ‘voedselveilig werken’.

Op deze nieuwe afdeling gaat Synergon straks snoep inpakken voor Look-O-Look Int. B.V.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button