AlgemeenOp stap

Rolschaats- en dansshow Aladdin in Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op zondagmiddag 11 december 2016 keren rolschaatsclub WKC en de afdeling dans van het kunstencentrum onder leiding van Ina Possel terug in de grote zaal van Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Opnieuw zullen de ruim 50 leerlingen dans en leerlingen kunstrolschaatsen hun kunsten vertonen in het sprookje van Aladdin en de wonderlamp, tegen de achtergrond van een sprookjesachtig decor, vele handgemaakte kostuums en de vrolijke muziek uit de Broadway versie van Aladdin.

De uiterst succesvolle samenwerking tijdens de show “The Lion King” in 2015 heeft aangetoond dat beide groepen garant staan voor middag vol entertainment waarbij vriendschap, sport en cultuur het beste in elkaar naar boven brengen. De kunstrolschaatsvereniging (WKC) vierde afgelopen februari haar 55-jarige bestaan in de sporthal aan de Stikkerlaan, waar sinds 2015 de rolschaats lessen worden gegeven. De vereniging heeft 3 gediplomeerde coaches, een groeiend aantal jonge leden en een grote werkgroep, die samen zorgen voor de kostuums, de glitters, decor’s en attributen voor de show.

Kom zondag 11 december 2016 naar Cultuurhuis De Klinker en beleef het zelf mee.

“Aladdin” is een waar spektakel, voor het hele gezin, in een Oosters decor met prachtige handgemaakte kostuums, vrolijke muziek in een uniek samenspel tussen rolschaatsen en(tap) dans. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Cultuurhuis de Klinker in Winschoten en via www.indeklinker.nl

Datum: zondagmiddag 11 december 2016
Locatie: De Klinker
Aanvang: 15:00 uur
Entreeprijs t/m 12 jaar €7,50, volwassenen €12,50

Informatie op www.rollershow.nl en www.indeklinker.nl

Foto’s: H Bakker

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button