Algemeen

Veel live-optredens tijdens radio- & tv-event Tafelhuis Oost-Groningen

- advertentie -

Winschoten – Tijdens het live radio- en televisie-evenement Tafelhuis Oost-Groningen zijn er dagelijks meerdere live-optredens van artiesten uit de regio. Met de spetterende marathonuitzending op RTV LOGO – van 16 tot en met 18 december – wordt geld ingezameld voor een bijzonder goed doel: Het Vergeten Kind.

- advertentie -

Tafelhuis Winschoten is een mix van het Glazen Huis en Top2000 Café in cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Hier maken de regionaal bekende radio-DJ’s Bert Looden en Martin Franken van Radio Westerwolde en Richard Pathuis van SimoneFM gedurende drie dagen en twee nachten een onafgebroken live radio- en tv-uitzending.

Optredens
Rondom de feestelijke uitzending vanuit De Klinker treden er dagelijks verschillende regionaal bekende artiesten live op. Zo zijn er optredens van Mireille Komproe – bekend van The Voice of Holland – Kira Dekker, Lars Koehoorn en Harm Tabak. Columnist Erik Hulsegge van RTV Noord komt langs om een verhaal van zijn hand voor te dragen.

Op radio en tv
De uitzending van Tafelhuis Oost-Groningen is 24 uur per dag te volgen op radio via RTV Logo. Daarnaast is de uitzending dag en nacht te zien op televisie via RTV LOGO: digitaal

op kanaal 40 in het digitale pakket van Ziggo in heel Oost-Groningen, van de Waddenkust in het Noorden tot Stadskanaal en Vlagtwedde in het zuiden. Analoog is de uitzending te zien op kanaal 7 (189,25 mHz) in de gemeente Oldambt.

Geld inzamelen
Doel van Tafelhuis is geld inzamelen voor het goede doel Het Vergeten Kind.

- advertentie -

Iedereen mag zich bij het Tafelhuis melden om te doneren, pay-for-play plaatjes aan te vragen en te genieten van de muziek en de vele activiteiten rond het Tafelhuis. Plaatjes aanvragen kan ook via WhatsApp, tel.06-25252610 . Het draaien van verzoekplaatjes kost natuurlijk wel wat, betalen kan op locatie bij het Tafelhuis in De Klinker.

- advertentie - 

Het Vergeten Kind
Stichting Het Vergeten Kind zich in voor kinderen in Nederland die hun leven beginnen met een ‘valse start’. Deze kinderen zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht. De organisatie achter het Tafelhuis – Ronde Tafel 41 (RT41) Winschoten – wil iets voor deze kinderen betekenen. Richard Pathuis: “Deze tienduizenden Nederlandse kinderen verdienen meer, daarvoor zetten wij ons in.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button