AlgemeenIncidenten

Koolmonoxide gemeten in gymzaal bij basisschool OBS Jaarfke

- advertentie -

Scheemda – In gymzaal Hesserzand bij basisschool OBS Jaarfke in Scheemda is woensdagmorgen koolmonoxide en rookgas gemeten. Vandalen vernielden afgelopen weekend de rookafvoer op het dak van de school, waardoor de gassen niet afgevoerd werden.

- advertentie -
‘Het vermoeden bestaat dat dit zich vanaf het weekend langzaam opgehoopt heeft boven het plafond. Inmiddels is alles hersteld en kan er vanaf morgen weer veilig gebruik gemaakt worden van de gymzaal’, zo schrijft de school in een mail aan de ouders.

Maandag en dinsdag is er in de gymzaal nog gesport. De gemeente Oldambt en de hulpdiensten adviseren ouders om de huisarts te bellen, als hun kind ziek is of zich niet lekker voelt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button