AlgemeenGemeenteKort nieuws

Startsein voor bouw luxe villa’s in Blauwestad gegeven

- advertentie -

Blauwestad –  Op het eiland de Kievit in Blauwestad is vrijdag 9 december het startsein gegeven voor de bouw van 10 luxe vrijstaande villa’s. Gedeputeerde Henk Staghouwer van de provincie Groningen en wethouder Laura Broekhuizen-Smit van gemeente Oldambt openden letterlijk de deur voor de aanstaande bewoners. ‘We hebben de weg naar boven te pakken’ speechte Staghouwer en daarmee benoemde hij het aantrekken van de vastgoedmarkt. De bouw van de woningen van Extenzo zijn daar een prachtig voorbeeld van.

- advertentie -

Feestelijke start bouw

Het startsein voor de bouw werd feestelijk gevierd met de aanwezigheid van toekomstige bewoners en alle betrokken partijen. Gedeputeerde Henk Staghouwer en wethouder Laura Broekhuizen-Smit gaven de toekomstige bewoners een warm welkom op hun kavels door een gouden deur voor ze te openen. Vervolgens mochten de eerste kopers zelf een piketpaaltje slaan.

Aantrekkende markt

Blauwestad is volop in beweging. Na de wat mindere jaren is de vastgoedmarkt nu aan het aantrekken en dat levert mooie cijfers op voor 2016. Er zijn dit jaar ruim 30 vrije kavels en woningen verkocht en dat is vijf keer meer dan verwacht! Het lijkt erop dat deze trend zich voort gaat zetten in 2017.

Kievit Blauwestad

- advertentie -

Op het schiereiland Kievit in Blauwestad realiseert projectontwikkelaar Extenzo 10 vrijstaande villa’s. De woningen hebben een moderne, kubistische uitstraling en liggen allen aan bevaarbaar water. Bovendien liggen de woningen aan het prachtige Oldambtmeer op zeer ruime kavels en zijn ze omgeven door 2000 hectare natuurgebied met diverse recreatiemogelijkheden.

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button