AlgemeenOp stap

ABBA tribute laat Carambole uit zijn voegen barsten

- advertentie -

Winschoten – Een feest der herkenning, dat was het afgelopen zaterdag in grand café Carambole met de band ABBA Tribute. Het concert was al weken uitverkocht en het massaal toegestroomde publiek werd dan ook niet teleurgesteld.

- advertentie -

Ze werden drie sets lang getrakteerd op vele van de bekende en minder bekende nummers van deze legendarische band zoals o.a.: Fernando; Dancing Queen; So long en Mamma Mia.

DJ Kars was aanwezig om de pauzes muzikaal op te vullen en op de dansvloer gingen de voetjes dan ook de hele avond van de vloer. ‘Een heerlijk avondje nostalgie’ waren de woorden van een breed lachende gast aan het einde van de avond!

Foto’s: Anita Meis/ Anitaphotography

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button