Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Kerstbijeenkomst NOVO Scheemda om buurtcontact te bevorderen

- advertentie -

Scheemda – Op zaterdag 10 december jl. heeft NOVO Scheemda een gezellige kerstbijeenkomst georganiseerd voor de buurt en eigen bewoners. Doel van deze bijeenkomst was om de buurtbewoners en NOVO-bewoners met elkaar in contact te brengen. Begeleider bij NOVO, Eefje de Winter noemt het evenement een groot succes. ”Het is heel mooi om te zien dat zo veel mensen hier naar toe zijn gekomen. Ons doel is om aan de buurt te laten zien wie we zijn en hopelijk draagt deze bijeenkomst hieraan bij”.

- advertentie -

De buurtbewoners konden onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met de NOVO-bewoners en ook voor de kinderen was er genoeg te beleven. Zo was er een clown die ballonnen uitdeelde en tevens was ook de Kerstman aanwezig. Buurtbewoner en bestuurslid van Dorpsbelangen Scheemda, Bé Perdok, vond de bijeenkomst een goed initiatief. ” Sowieso is het contact goed met de NOVO, omdat voor- en tijdens de bouw van het complex veel overleg met de buurt heeft plaatsgevonden”. Perdok vindt het ook niet meer dan vanzelfsprekend dat er sprake is van een goede relatie met de NOVO-bewoners en het personeel. ”We zijn tenslotte allemaal één samenleving en daar horen deze mensen ook bij.”.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button