Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Wederom kampioenstitel voor Pomponteam uit Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag is tijdens het NK Twirl NBTA te Almere het Pomponteam Junior van Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda voor de vierde keer Nederlands Kampioen geworden.

- advertentie -

Het pomponteam – bestaande uit 17 meiden – combineert dans en het gebruik van pompons met elkaar. Met hun show met als thema ‘Jungle’ stonden ze te stralen op de vloer.

Met deze show hebben zij 73 punten weten te behalen. Hiermee hebben zij het andere team met als thema ‘Sport’ weten te verslaan.

België
Het Pomponteam is vanuit de bond KNMO geselecteerd voor de Champions Trophy op 4 februari in België. Het team maakt dan onderdeel uit van de Nederlandse Equipe. Tijden de Champions Trophy strijden de Nederlandse en Belgische twirlers en Pommers tegen elkaar.

Stadskanaal
Tijdens het NK Majorette KNMO te Stadskanaal is het Senior Danceteam 2e geworden. Met hun show op muziek van Pink wisten ze in een sterk deelnemersveld een podiumplek te veroveren. Het ensemble met Nikki, Allinde en Marlou geëindigd op de 6e plaats. Brenda Broek is met haar solo dance op de 5e plaats geëindigd.

Naast het Pomponteam zullen ook Nienke Drent en Syrin Gremmer Nederland vertegenwoordigen op de Champions Trophy. Beide meiden nemen deel aan dit kampioenschap met hun 1-baton routine.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button