Algemeen

Omgekomen Mali-militairen genomineerd voor de titel ‘Groninger van het Jaar’

- advertentie -

Groningen – De drie kandidaten voor de titel ‘Groninger van het Jaar’ zijn bekend. De kijkers en luisteraars van RTV Noord hebben gekozen voor Nobelprijswinnaar Ben Feringa en voor dierenliefhebster Sjoukje Loorbach uit Wehe den Hoorn. Ook is er een postume nominatie voor de militairen Kevin Roggeveld uit Groningen en Henry Hoving uit Winschoten. Zij kwamen in juli van dit jaar om in Mali.

- advertentie -

De twee Groningse militairen kwamen 6 juli dit jaar om het leven in Mali tijdens een oefening met mortieren. Roggeveld en Hoving maakten deel uit van het 13de Infanterie Bataljon van de Luchtmobiele Brigade in Assen.

Jij kunt stemmen
De kandidaten gaan nu de eindronde in, waarin op hen kan worden gestemd. Op vrijdag 30 december maken we de winnaar van de verkiezing bekend. Wil je stemmen op één van de kandidaten, doe dat dan hier. Je kunt per ip-adres één keer per dag stemmen.

Foto: Familie (Facebook) Links: Henry Hoving | Rechts: Kevin Roggeveld

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button