Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenSport

Waterpolotoernooi GZVW in teken Tropical Christmas

- advertentie -

Winschoten – Zwemvereniging GZVW uit Winschoten organiseert voor 18 december haar jaarlijkse waterpolotoernooi. Het betreft de 31e editie. Dit jaar onder een nieuwe naam en met een ‘verfrist format’.

- advertentie -

Het toernooi is dit jaar niet alleen meer nationaal, er komen ook teams uit Duitsland. Heren-, dames- en jeugdteams zullen weer hard gaan strijden voor de winst, maar komen ook voor de gezelligheid. Het is een weerzien met andere teams, (oud) teamgenoten en een vaste traditie voor menig waterpolospeler. De nieuwe toernooileider Mark Bonthond is trots dat er weer veel teams naar de molenstad komen, en is blij dat de sponsoren weer klaar staan om dit evenement mogelijk te maken. Bonthond heeft na jaren toernooicommissiewerk het stokje als toernooileider overgenomen van Frank Schoenmaker.

Voor het eerst is er ook een thema aan het toernooi verbonden: Tropical Christmas. Dit om het koude decemberweer voor even te vergeten. DJ Quinto draait dit jaar tropische deuntjes. Naast de prijzen in de poules is er voor het eerst een prijs voor de beste themaoutfit.

De opbrengsten van het toernooi komen ten goede aan de Winschoter zwemvereniging.

Het waterpolotoernooi vindt plaats in zwembad De Watertoren in Winschoten. Kijken is mogelijk. De entree is gratis.

Foto: Joost Edzes Koerts/ OldambNu.nl (Archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button