AlgemeenOp stap

Vandaag: Winterfair Winschoten 17 & 18 december op het Marktplein

- advertentie -

Winschoten – De winterperiode komt stukje bij beetje dichterbij: truien en sjaals, rode neuzen, warme chocolademelk, glühwein, gezellige verlichting, kerstbomen, schaatsen, en noem maar op.

- advertentie -

Op het programma staat onder andere een braderie, gezellige Ierse/Folk muziek van the Highland Sell Outs en Doggy Few duo, Straatartiesten zoals de magische kerstelfjes Elfie & Twaalfie, gratis schminken voor de kinderen en meer.

Op de zondag, 13.30 uur geven de dames van Dansplezier een leuke demoshow in kerstsfeer, gevolgd met om 14.00 uur een show van Anna & Elsa en haar vrienden, bekend van de populaire kinderfilm. Na de show hebben de kinderen de mogelijkheid tot een meet & greet en op de foto te gaan.

Daarnaast ligt er beide dagen op het Marktplein een schaatsbaan van 100 vierkante meter welke gratis te gebruiken is. Heb je zelf geen schaatsen? Geen probleem, deze kun je gratis lenen. (mt 28 t/m 46)

Kortom, 17 & 18 december wordt het gezellig op het Marktplein in Winschoten.

De winterfair vindt plaats op :
Zaterdag 17 december van 10.00 – 17.00 uur en zondag 18 december van 11.00 – 17.00 uur (koopzondag) op het Marktplein in Winschoten.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button