AlgemeenOp stap

Beerta trekt duizenden bezoekers naar zevende Charles Dickens Day

- advertentie -

Beerta – In Beerta was het weer zover, opnieuw waren de  personages uit de boeken van Charles Dickens de straten van Beerta aan het vullen, De Dickens Day was dit jaar voor de zevende keer georganiseerd.

Veel vrijwilligers waren vroeg op been om alles op zijn plaats te zetten, waarna burgemeester Pieter Smit het festival opende.

- advertentie -

Pendelvervoer
Vele bezoekers kwamen af op dit fantastisch evenement om dit te kunnen verwerken konden de bezoekers hun auto parkeren bij een parkeerplaats aan de Hoofdstraat waarna ze vervolgens in een traditionele oude bus naar het plaats van het festival werden gebracht.

Gezelligheid
Er waren heel veel kraampjes, Kerstdecoratie, eten en drinken van alles was er te verkrijgen. De figuranten zagen er prachtig uit in hun kledij en sommigen waren hierbij ook nog eens mooi geschminkt. Ook het muziek mocht niet ontbreken. Tussen de kraampjes door was er ook gitaarmuziek en veel dans . Daarbij was de draaiorgel uiteraard ook niet te missen in deze style. Ook was er in de kerk een toneel stuk met een mooi verhaal erbij.

Foto’s: Trijntje Timmer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button