AlgemeenOp stap

Zaterdag 24 december Christmas Eve Party met Supershaker!

- advertentie -

Winschoten – Een mooi versierd café, goede muziek, lekkere hapjes en natuurlijk drankjes, zo wordt de kerst ingeluid in Carambole! De muziek zal deze avond verzorgd worden door de Groningse swingende coverband SuperShaker.

- advertentie -

Het repertoire van deze –maar liefst 9koppige!- band met zeer dansbare muziek omvat verschillende stijlen waaronder soul, funk en pop. Hiermee staat Supershaker garant voor een geweldig feest! De band heeft twee lead zangeressen, elk met een eigen geluid, waardoor er veel afwisseling ontstaat.

Tevens beschikt Supershaker over een strakke blazerssectie. Bij SuperShaker staat fun en kwaliteit voorop, waardoor elk feest er één wordt om nooit meer te vergeten! De entree is 5 euro en de hapjes zijn op deze feestelijke avond van het huis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button