Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenPolitiek

Leerlingen van de Leilinde in Winschoten ontwerpen kerstkaart ChristenUnie

- advertentie -

Winschoten – Leerlingen van de Leilinde in Winschoten maakten dit jaar een tekening voor op de kerstkaart van de ChristenUnie in de provincie Groningen.

- advertentie -

Samen met leerlingen van drie andere basisscholen in de provincie Groningen, ontwierpen leerlingen van de Leilinde in Winschoten dit jaar de kerstkaart van de provinciale ChristenUnie.

De 9-jarige Lisanne Postma maakte de mooiste tekening. Haar tekening van de kerststal staat dit jaar op de voorkant van de kerstkaart. Ook de tekening van de 11-jarige Mariette Verweij viel in de prijzen. Haar tekening is gedrukt op de kerstkaart van de ChristenUnie in Oldambt. Uit handen van fractievoorzitter en kandidaat-Kamerlid Stieneke van der Graaf ontvingen de winnende leerlingen een prijs.

“We waren dit jaar onder de indruk van de mooie en creatieve tekeningen die zijn gemaakt. Ik weet zeker dat iedereen die onze kaart ontvangt onder de indruk zal zijn bij het zien van de winnende tekeningen”, aldus Van der Graaf.

Met medewerking van drukkerij Scholma uit Bedum organiseerde de ChristenUnie dit jaar voor de tweede maal de kerstkaartenwedstrijd. De kaart is verzonden naar meer dan tweehonderd relaties in heel Nederland.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button