AlgemeenOp stap

Tweede nieuwjaarsduik in Oldambtmeer

- advertentie -

Blauwestad – Wie de vorige duik gemist heeft, kan op 1 januari 2017 in de herkansing, want er wordt weer een nieuwjaarsduik georganiseerd in het Oldambtmeer. Handbalvereniging Blue Stars uit Winschoten organiseert het evenement voor de tweede keer. “Vorig jaar hadden we 75 deelnemers, maar dit jaar hopen we op nog meer mensen die de kou durven trotseren. Honderd moet kunnen!”, aldus woordvoerder Erwin Kroeze.

- advertentie -

De nieuwjaarsduik vindt plaats in het Havenkwartier in Blauwestad, op strand Zuid. Het startschot klinkt om 12.00 uur, maar om 10.45 uur kunnen sportievelingen al meedoen aan een bootcamp onder leiding van Bernadette Schuurman.

Inschrijving kan ter plekke. Vooraf krijgen de deelnemers een muts met het logo van Blauwestad en na afloop is er warme chocomelk. Als ook de tweede editie een spetterend succes is, wil de handbalvereniging er een terugkerend evenement van maken.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button