AlgemeenGemeenteKort nieuws

Vandalen vernielen bushokje bij nieuw busstation

- advertentie -

Winschoten – Ze staan er net een paar weken, de gloednieuwe bushokjes op het busstation in Winschoten.

- advertentie -

Het oude station werd afgebroken om plaats te maken voor een geheel nieuwe entree van de Winschoter binnenstad. Nieuwe bestrating, nieuwe plekken voor de bussen en daar hoort natuurlijk ook een schuilplek voor de reizigers bij.

Afgelopen nacht is de hele ruit van het bushokje vernield. Ook op andere plekken in de binnenstad van Winschoten zijn bloembakken en andere goederen vernield, als dit door de wind is gekomen of door een vandaal is onbekend.

De gemeente heeft inmiddels het glaswerk opgeruimd en zal de schade herstellen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button