AlgemeenKort nieuws

Basis cursus fotografie “Fotograferen als een pro”

- advertentie -

Scheemda – Leren fotograferen als een pro? Dat kan nu, door middel van vier maal een avondcursus á 2,5 uur waarin de basisfotografie wordt uitgelegd zodat je leert om van automatisch naar M- stand te fotograferen.

De cursus die PhotoWorks.NU organiseert is uniek in z’n soort. Geen online of schriftelijke cursus maar we kiezen voor een persoonlijke benadering waarbij we letterlijk naast de cursist staan. Met de verschillende inspirerende opdrachten kunnen wij onze ervaring snel en direct overbrengen op de beginnende fotograaf.

- advertentie -

Wij zorgen met onze unieke benadering dat u betere foto’s gaat nemen! Meer informatie en aanmelden dat kan via info@photoworks.nu zie ook www.photoworks.nu.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button