AlgemeenKort nieuwsSport

NEC Delfzijl wint zaalvoetbaltoernooi Scheemda

- advertentie -

Scheemda –  NEC Delfzijl heeft de 13e editie van het zaalvoetbaltoernooi in de Eextahal in Scheemda gewonnen. De Delfzijlsters wonnen in de finale met 2-0 van Noordster uit Oude Pekela door twee goals van Euvertson Mantis. NEC bereikte de finale door in de halve finales af te rekenen met ASVB. Hier had de uiteindelijke winnaar wel een eigen doelpunt van Joost Siemens van ASVB voor nodig.

- advertentie -

Noordster had daarentegen een stuk minder moeite om de finale te bereiken.  De ploeg uit Pekela versloeg FVV uit Foxhol met 3-1 in de halve finales en dat was gezien het spelbeeld ook een terechte uitslag. In de finale zelf ging de wedstrijd lange tijd gelijk op, maar uiteindelijk wist NEC Delfzijl de wedstrijd dus via twee goals van Mantis naar zich toe te trekken. Spits Erwin Noordhoff van NEC werd topscorer van het toernooi met elf goals.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button