Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Politie zoekt getuigen wegens poging doodslag en moord

- advertentie -

Winschoten –  zaaknummer: 2017006690

- advertentie -

Gisteravond, dus vrijdag 06 januari 2017, tussen 19:45 uur en 20:00 uur, heeft zich een geweldincident voorgedaan op de hoek van de Irisstraat en de Hortensiastraat te Winschoten.

Rond dit tijdstip liep onze aangever hier om zijn hond uit te laten. Op een gegeven moment komt er een man aangelopen die het slachtoffer in eerste instantie voorbij loopt. Echter, de man komt teruggelopen en begint het slachtoffer te bedreigen met een mes. Hierbij haalt de verdachte meerdere keren uit met een mes in de richting van het slachtoffer. Het slachtoffer is hierbij wel geraakt met het mes maar gelukkig niet gewond geraakt. Terwijl het slachtoffer probeert aan de man met het mes te ontkomen stapt hij achteruit en komt hierbij tegen een geparkeerde auto aan. In de auto zit een man welke uitstapt en begint te roepen. Kennelijk is de verdachte hiervan geschrokken en is er vandoor gegaan. Door het optreden van deze getuige is mogelijk erger voorkomen. Het slachtoffer heeft nog even met de getuige gesproken en heeft daarna zijn weg vervolgd om de politie te waarschuwen.

Helaas heeft de politie geen gegevens van de getuige. Graag zouden zij in contact komen met de getuige van dit geweldmisdrijf.

Misschien bent u of kent u de getuige, neemt u dan alstublieft contact op met de politie te Winschoten. U kunt bellen via 0900-8844.

De verdachte is overigens nog dezelfde avond aangehouden nadat deze zichzelf kwam melden op het politiebureau.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button