AlgemeenSport

Sport en Beauty Plaza Scheemda bestaat 10 jaar

- advertentie -

Scheemda – Op zaterdag 06 januari 2007 heeft de wethouder Klaas van Leeuwen Sport en Beauty Plaza officieel geopend. Nu 10 jaar later heropent door Reinier Paping Smit ons volledig verbouwde en opnieuw ingerichte sportcentrum op: zondag 29 januari om 10.00 uur

- advertentie -

Je bent van harte uitgenodigd onze sportschool te komen bekijken en mee te doen aan de leuke workshops die we voor je hebben voorbereid. Je zult zien, dat je in onze vernieuwde sportschool nog overzichtelijker aan de slag kan met je sportieve doelen.

De fitnessruimte bevindt zich nu op de begane vloer, naast onze gezellige bar en bistro en is uitgebreid met verschillende cardio-apparatuur. De nieuwe behandelruimte van fysiotherapeute Laura Stokkel is ook op de begane grond. Laura Stokkel behandelt volgens afspraak en ondersteunt bij vragen over bijvoorbeeld trainen met blessures.

Onze openingstijden zijn verruimd en er zijn nieuwe lessen toegevoegd aan het lesaanbod. Je bent straks zeven dagen per week welkom en kunt naast ons vertrouwde lesaanbod van steps, cycling, power, Pilates, Bodyfit, Zumba, Salsa enz… deelnemen aan:

* Kickboxen onder leiding van Behr Chawoush, kickboksschool Kuma Gym;
* Piloxing;
* Circuittraining;
* Losse cursussen Salsa en Mindfit;
* Genieten (4 uur lang) van de coverband TOOSST

Wij zijn gaan samenwerken met Bianca Hollenberg van Best Body. Zij gaat de lessen Pilates verzorgen en de nieuwe lessen Piloxing en circuittrainingen. Bianca Hollenberg is instructeur, voedingsdeskundige en gewichtsconsulent. Ze is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Gewichtsconsulenten Nederland, waardoor begeleiding door veel zorgverzekeraars wordt vergoed. U kunt nog deelnemen aan de cursus ‘verander je leefstijl, ga nooit meer op dieet’. Meer weten? kijk op www.bestbodycoach.nl.

Maken deze vernieuwingen en uitbreidingen uw abonnement duurder? Integendeel! met onze jubileumactie sport je onbeperkt vanaf € 14,99 per maand.

Wij zijn daarmee de goedkoopste van de regio! We heten je graag welkom in ons sportcentrum Lutkelant 2 Scheemda.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button