Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

Alles dut mie zeer Band in Carambole zaterdag 4 februari

- advertentie -

Winschoten – Na de voorstelling van toneelvereniging Vita Nova op zaterdag 4 februari in de Klinker is er aansluitend een spetterende afterparty in Carambole met de Alles dut mie zeer Band.

- advertentie -

Iedereen is welkom.
Het optreden begint om 22.00 uur en de entree is 5 euro. Voor de bezoekers van de voorstelling van Vita Nova is de entree gratis.

De Alles dut mie zeer Band is ergens in de tweede helft van de eighties van de vorige eeuw ontstaan in café de Groene Weide, Groningen stad. Bareigenaar Tonny Weening & barkeeper Marcel van der Tuin besloten een band te beginnen vooral voor feestavonden in de kroeg. De naam is ontleend aan een uitspraak van één van de stamgasten die dit altijd als antwoord gaf als je vroeg hoe het met hem ging. Begin jaren negentig werd een ander bargast de vaste drummer: Hannes Langkamp, o.a. bekend van Time Bandits, Fox de Fox, Muskee & Left Hand Freddy. De band heeft verschillende samenstellingen gekend en sinds een paar jaar is er opnieuw vers bloed toegevoegd in de vorm van solo gitarist Reinout van der Veen die opvalt door zijn finger-pickin’ style en een zangeres met een prachtige stem: Judith Bakker.

De muziek is uiteenlopend, covers met een eigen draai beïnvloed door Rock, Funk, Rhythm & Blues en Country. Feest gegarandeerd in ieder geval!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button