Algemeen

Vestigingen Dollard College organiseren open dagen

Winschoten – Kinderen uit groep 8 van de basisschool staan voor een belangrijke keuze. Wat ga ik doen na de basisschool? Om de kinderen een goed beeld te geven van het Dollard College en het voortgezet onderwijs organiseren alle vestigingen een open dag. Van vrijdag 27 januari tot en met donderdag 2 februari 2017 zijn groep 8 leerlingen, hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes maar ook andere belangstellenden van harte welkom op de school.

- advertentie - 

Leerlingen kunnen op het Dollard College terecht voor tweetalig onderwijs (tto), gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, isk of praktijkonderwijs. Veel leerlingen hebben tijdens de lessencarrousel al in minilesjes kunnen proeven hoe het is op het voortgezet onderwijs. Tijdens de open dag kunnen leerlingen samen met hun ouders/verzorgers zien hoe de school eruit ziet, wat het onderwijsaanbod is en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er wordt informatie gegeven over verschillende opleidingen, over de aanmelding, ondersteuning en begeleiding. De school staat tijdens de open dag bol van verschillende activiteiten, leerlingen kunnen meedoen aan allerlei opdrachten of zelf proefjes doen. De docenten en huidige leerlingen laten graag zien dat naast de lessen in de klas ook veel andere activiteiten en (internationale) projecten worden georganiseerd.

Open dagen
Het Dollard College heeft vestigingen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. De open dagen vinden plaats op:

Campus Winschoten, P.C. Hooftlaan 1, Winschoten: vrijdag 27 januari 2017 van 16.00-20.00 uur.

Bellingwedde, Dorpsplein 7 in Bellingwolde: maandag 30 januari 2017 van 18.30-21.00 uur
Hommesplein-Stikkerlaan, Dr. J.H. Hommesplein 2 en Mr. D.U.Stikkerlaan 4, Winschoten: dinsdag 31 januari 2017 van 18.00-21.00 uur.

- advertentie - 

Pekela, H. Hindersstraat 5, Oude Pekela: woensdag 1 februari 2017 van 18.30-21.00 uur

Woldendorp (daltonvestiging), Burg. Garreltsweg 35, Woldendorp: woensdag 1 februari 2017 van 18.00 uur-21.00 uur
Bovenburen-De Flint, Bovenburen 11/11a,Winschoten: donderdag 2 februari 2017 van 17.00-20.00 uur

 

Meer informatie is te vinden op www.dollardcollege.nl

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button