Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Politie zoekt getuige via Burgernet van een bedrijfsinbraak in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De politie onderzoekt een bedrijfsinbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze bedrijfsinbraak.

- advertentie -

De inbraak is gepleegd tussen donderdag 12 januari 2017 17:00 uur en vrijdag 13 januari 2017 06:30 uur aan de Vissersdijk te Winschoten.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Heeft u of één van uw huisgenoten: Rond het tijdstip van de bedrijfsinbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button