AlgemeenCultuurKort nieuws

Voorleesmiddag 1 februari De reis van Sterretje bij Troost & Meer

- advertentie -

Winschoten – Woensdagmiddag 1 februari organiseert Alberta Kuil Troost & Meer in samenwerking met Esther Bohte-de Wilde, schrijfster van het prentenboek “De reis van Sterretje” een voorleesmiddag voor kinderen tot en met 12 jaar.

- advertentie -

Het verhaal gaat over Sterretje’s komst en leven op aarde. Maar dan wordt ze ziek en moet ze uiteindelijk terug naar het sterrenbestaan. De herkenning in het verhaal van Sterretje bij kinderen is groot, geboren worden, leven en dan weer sterven. Kinderen en volwassenen kunnen zich zeer goed identificeren in dit uit het leven gegrepen verhaal.

Ieder kind krijgt een keer te maken met ziekte, verdriet, afscheid en rouw. Deze voorleesmiddag is bedoeld om dit met kinderen bespreekbaar te maken.

De voorleesmiddag is van 13.30 tot 14.30 uur en is gratis, aanmelding via info@troostenmeer.nu. Troost & Meer zit aan de Bosstraat 22 in Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button