AlgemeenRegionaal nieuwsSport

Danceteams Nico Jager nemen bekers mee naar huis

- advertentie -

Winschoten/ Drachten – Afgelopen weekend was de eerste voorronde van de Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance in Drachten. Sportcentrum Nico Jager uit Winschoten deed mee met maar liefst vier teams in verschillende categorieën.

- advertentie -

De teams NJOY, Fresh Delight, D-Hunters en Killswitch hebben alle vier prijzen behaald, een super prestatie, want een deel van de dansers deed voor het eerst mee aan een grote wedstrijd. Dit belooft wat voor de toekomst: de teams van het sportcentrum zijn pas vorig jaar oktober gestart en leggen nu dus al beslag op podiumplaatsen!

Alle teams hebben het ontzettend goed gedaan én zagen er top uit! De volgende voorronde is 11 februari in Leek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button