AlgemeenSport

Ultimate dance in de prijzen in Drachen

- advertentie -

Winschoten/ Drachten – Met maar liefst 3 demoteams heeft sportschool Ultimate Gym uit Winschoten afgelopen zaterdag mee gedaan met een streetdance wedstrijd van de Noord-Nederlands kampioenschap streetdance/showdance in Drachten.

- advertentie -

Bijna alle meiden stonden voor het eerst op het podium. Demoteam Ultimate dance girls is het jongste demoteam en behaald een 1e plaats. Onze 2e groep Ultimate dance Kids veroverd een verdiende 3e plaats.

”Tot slot sleepte de oudste groep het podium een 4e plaats in de wacht. Deze 3 bekers krijgen een mooie plaats in de sportschool” aldus trainster Tanja Mejeur uit oude Pekela.”Een mooi begin van het nieuwe seizoen” eindigdt ze.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button