AlgemeenSport

Vierde editie Megamarathondag bij sportcentrum Nicojager

- advertentie -

Winschoten –  Zaterdag werd door de Grunneger Deurtrappers voor het vierde jaar op rij de Megamarathondag georganiseerd. Centraal staat de Spinning marathon van 8 uur. Deze is vanmorgen om 10 uur gestart. Verder werden er o.a. streetdance, tai chi en dance battle’s demonstratie’s gegeven. In de budozaal van het sportcentrum werden judo en karate clubkampioenschappen gehouden.

- advertentie -

8-Uurs spinningmarathon
Deze dag werd er een 8-uurs spinningmarathon gehouden worden, deze ging van start om 10.00 uur en eindigde om 18.00 uur, de laatste twee uren werden gegeven door  spinningpresenter Evert van der Zee. Deze spinningmarathon haalde €2500,- euro op voor het goed doel: Stelvio for Life.

Ook kon men o.a een schoonheidsbehandeling krijgen, even naar de kapper of naar de nagelstylist.

Foto’s: Gerrie de Groot/OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button