Algemeen

Website SOOOG heeft een nieuw jasje gekregen

- advertentie -

Winschoten – Na de presentatie van haar nieuwe logo en huisstijl, is de afgelopen week de nieuwe website van Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG) online gegaan. Met de nieuwe site wil SOOOG ouders en andere belangstellenden nog beter informeren.

- advertentie -

De site is gebruiksvriendelijk en past zich aan bij het gebruik via computers of mobiele apparaten. Op de site staan 3 onderwerpen centraal, te weten; de scholen, informatie en SOOOG. Over de 24 scholen van SOOOG kan men specifieke schoolinformatie op de site lezen. Bovendien kan men via Google Street View een kijkje nemen in de scholen. Naast algemene informatie biedt de site veel informatie over activiteiten en ontwikkelingen.

Een website is nooit af en daarom gaat SOOOG de komende tijd door met het actualiseren van de websites voor haar scholen. Websites die enerzijds de eigenheid van de scholen goed in beeld brengen en anderzijds herkenbaar zijn als scholen van SOOOG.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button