AlgemeenSport

Inschrijvingen Open NK Beach Soccer Blauwestad in volle gang

- advertentie -

Blauwestad – Met dit koude weer kunnen we allemaal wel een opwarmertje gebruiken. Waar de mannen in de flitsende schaatspakken de laatste weken hun warming-ups hebben verricht voor de eerste wedstrijden op Nederlands natuurijs, daar zaten de voetballers van nood te ploeteren in de sneeuw, op harde velden of in de zaal.

- advertentie -

Agenda
De organisatie van de Beach Soccer Blauwestad heeft weinig tijd om bij de kachel te gaan zitten want het heeft een volle beach soccer-agenda met alle voorbereidingen van het komende kampioenschap op het Oldambtstrand. ”De speeldata zijn 7, 8 en 9 juli 2017 en voor het geval jullie het nog niet in jullie agenda hebben gezet – hou deze data dus vrij om hetzij mee te doen, hetzij te komen kijken naar de vele baltovenaars en noeste strandkrijgers!” aldus de organisatie.

Wie kunnen er meedoen?
vrijdagavond 7 juli komen de bedrijventeams in actie. Zaterdag 8 juli volgen de Dames en Heren senioren. Zondag 9 juli zijn de laatste categorieën aan de beurt, te weten de Jongens onder 11 jaar (voorheen E-pupillen), Meisjes onder 17 jaar voorheen Meisjes B, Jongens onder 13 (voorheen D-pupillen) Jongens onder 17voorheen B-junioren).

Ten Slotte
”De eerste inschrijvingen komen binnen en worden ook vermeld op onze Facebook-pagina. De inschrijving voor het kampioenschap is nog steeds open en inschrijven kan via de website van de organisatie: www.beachsoccerblauwestad.nl” Lichten zij toe.

Voor welk wat wils
De organisatie wil op de kampioenschapsdagen zoveel mogelijk sportliefhebbers het naar de zin maken. Groot en klein. Vandaar ook dat er wordt gedacht aan diverse manieren van vertier naast het voetbal. Het dasje schieten was hiervan in 2016 al een voorbeeld, maar ook aan de inwendige (kleine) mens wordt gedacht, bijvoorbeeld in de vorm van de poffertjeskraam.

Ook in 2017 wil de organisatie dat het een aantrekkelijk kampioenschap voor zowel de sporters en de (neutrale) toeschouwers, groot en klein, zal zijn!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button