Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Ubbo Emmius Winschoten maakt kans op de Rookvrije Generatie Award

- advertentie -

Winschoten – De Rookvrije Generatie Awards worden op 22 februari uitgereikt tijdens de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Ubbo Emmius uit Winschoten is genomineerd in de categorie scholen.

- advertentie -

De Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds organiseren samen de Rookvrije Generatie Awards om initiatieven die ervoor zorgen dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien te belonen en te stimuleren.

Rokers aanzienlijk gedaald
Ubbo Emmius in Winschoten is vanaf augustus 2015 rookvrij. Roken is verboden op en rondom de school. Hierdoor is het aantal rokers op school al aanzienlijk gedaald.

Samen zijn we op weg naar een Rookvrije Generatie. Op steeds meer plekken in Nederland worden mooie initiatieven genomen. Met de nominaties voor de awards laten we je zien welke inspirerende stappen er al worden gezet.

Ubbo Emmius: “Een gezonde levensstijl van onze leerlingen en ons personeel vinden wij erg belangrijk. Op een plek waar jongeren zich bevinden, hoort roken niet thuis. We geven veel informatie hierover. Onze aanpak van ontmoedigen is duidelijk succesvol. Blijft een leerling toch doorroken, dan past onze school niet bij deze leerling.”

Stemmen? Dat kan hier tot aanstaande 22 februari.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button