AlgemeenGemeenteOp stap

Dag van het park: Een unieke kans voor sport-, spel en muziekverenigingen

- advertentie -

Winschoten – Al een aantal jaren wordt op de laatste zondag van mei de Dag van het Park georganiseerd in het Rosarium en Stadspark in Winschoten. Voor sport-, spel- en muziekverenigingen uit Oldambt een unieke kans om zich te laten zien aan het grote publiek. De drempel is voor bezoekers laag, omdat het evenement gratis toegankelijk is. De Dag van het Park vindt dit jaar plaats op zondag 28 mei van 13.00 – 17.00 uur

- advertentie -

De Dag van het Park wordt georganiseerd in opdracht van de gemeente Oldambt. Het is van oorsprong bedoeld om inwoners naar parken en groen in hun leefomgeving te trekken. In Oldambt is het inmiddels uitgegroeid tot een decor voor sport-, spel- en muziekverenigingen die zichzelf tijdens dit evenement kunnen profileren.

In het Rosarium en Stadspark wordt een route uitgestippeld die langs alle deelnemende verenigingen voert. Verenigingen doen er onderweg van alles aan om zichzelf op de kaart te zetten en leden te werven door het geven van workshops, trainingen, optredens of door het verstrekken van informatie. Voor de communicatie en coördinatie wordt gezorgd door de Stichting Marketing Oldambt. Om een zo uitgebreid mogelijk overzicht te geven van de verenigingen die de gemeente Oldambt rijk is, zoekt de organisatie ieder jaar weer nieuwe verenigingen om mee te doen. ‘Hoe meer verenigingen en sportclubs er mee doen, hoe leuker’, aldus de organisatie.

Bent u op zoek naar nieuwe leden, of wilt u uw vereniging of sportclub meer bekendheid geven? Meld uw vereniging of sportclub dan aan voor deelname via Bianca de Winter, te bereiken via het e-mailadres bianca.dewinter@marketingoldambt.nl of 0597-700280.

Deelname is volledig gratis.

Foto: OldambtNu.nl (archief) 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button