AlgemeenPolitiek

Gemeentebelangen Oldambt is ‘Op tied der bie’

- advertentie -

Oldambt – Met de Tweede Kamerverkiezingen in zicht beginnen de landelijke politieke partijen zich in de media te melden. Stem op ons wordt er geroepen door de partijen die met de macht in handen de grote lijnen uitzetten waarlangs u en ik geregeerd worden. Hoewel vast en zeker goed bedoeld is het resultaat bij lang niet altijd in het voordeel van de burgers. Armoede, schulden, onderverzekering, werkeloosheid, het zijn slechts enkele schrijnende resultaten van falend beleid.

- advertentie -

Dat voedselbanken een noodzaak zijn geworden omdat veel gezinnen anders het hoofd niet boven water houden is een schande. Het zijn vooral de lokale partijen die niet gebonden zijn aan de landelijke partijlijn die daadwerkelijk en effectief met werkbare voorstellen en oplossingen komen. Gemeentebelangen Oldambt is er klaar voor en staat in de steigers om volgend jaar namens alle burgers van het Oldambt in de Oldambtster gemeenteraad plaats te nemen. De maatschappelijk betrokken mannen en vrouwen rondom voorman Ger Klein staan er klaar voor.

Op tied der bie!
Het was veel Oldambtsters al opgevallen dat de posters van Gemeentebelangen Oldambt (GBO) op de verkiezingsborden hingen. Was dat niet een jaar te vroeg? “Nee”, laat Ger Klein, de voorman van GBO weten: “wij zijn er op tijd bij, wij zijn er klaar voor en dat willen we de burgers graag laten weten. Niet alleen nu maar ook blijvend. Wij willen een positieve en effectieve bijdrage leveren om in gezamenlijkheid de maatschappelijke positie van de Oldambtsters te verbeteren. Dat er in onze gemeente zoveel mensen gebruik moeten maken van de voedselbanken is eigenlijk te gek voor woorden, dat moet anders!” Volgens Klein zal de politiek neutraal georiënteerde partij zich in volle vaart inzetten voor de Oldambtster bevolking, ze zijn er klaar voor!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button