AlgemeenGemeente

Europese openbare aanbesteding Huishoudelijke Hulp

- advertentie -

Oldambt – De gemeente Oldambt is een nieuwe Europese aanbestedingsprocedure gestart voor de levering van Huishoudelijke Hulp aan onze inwoners.

- advertentie -

Deze selectieprocedure betreft de selectie van opdrachtnemers voor de levering van huishoudelijke hulp in de vorm van een maatwerkvoorziening voor inwoners die woonachtig zijn in de gemeente Oldambt. Het betreft die inwoners die als gevolg van beperkingen die zij ondervinden in de zelfredzaamheid niet in staat zijn een gestructureerd huishouden te voeren. De opdrachtgever hanteert binnen deze selectie vastgestelde tarieven voor huishoudelijke hulp. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de indicatiestelling; de aard en omvang van de in te zetten huishoudelijke hulp op inwoner niveau.

Belangstellenden kunnen de aanbestedingsstukken opvragen op TenderNed door gebruik te maken van deze link.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button