Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenKort nieuws

ACDC Tribute in Carambole zaterdag 11 maart

- advertentie -

Winschoten – Sinds de oprichting van tributeband Crazy/Daisy in 2010, heeft de band in stormachtig tempo zijn naam gevestigd onder AC/DC fans in heel Nederland. De energieke liveshows onder aanvoering van de incarnatie van ‘Bad Boy’ Bon Scott en het bluesy venijnige solowerk van een ‘Whole Lotta’ Angus brengt het publiek terug naar de swingende pure boogierock van de jaren zeventig toen muziek nog ging over het enige wat telt: women and booze!

- advertentie -

Of het nou om een intiem café of een groot festival gaat, Crazy/Daisy heeft inmiddels bewezen dat zij met de muziek die vier decennia beslaat nog moeiteloos zowel pubers als oude rockers in beweging krijgt en laten zien waarom ze zich dé AC/DC tributeband van Nederland mogen noemen!

De band Blues Cast verzorgt deze avond het voorprogramma, zij zullen de zaal opwarmen met rockcovers in aanloop naar de hoofdact van de avond!

Zaal open: 21.00 uur.
Aanvang: 22.00 uur.

Entree:
Voorverkoop: 10.00 euro.
Aan de deur: 12.50 euro.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button