Algemeen

Pieter Dekker en Dichte Knip in de bloemen gezet

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 18 februari 2017 ontvingen Lineke de Jonge en Lina Stelling van ‘Dichte Knip Oldambt’ en Pieter en Lineke Dekker het ‘Bloemetje van de Week’.

- advertentie -

‘Dichte Knip’ doet sinds augustus vorig jaar veel voor mensen die onder, op of net boven de armoedegrens leven. Ze gaan langs bij ondernemers en regelen speelgoed voor Sinterklaasfeest, voorzien mensen van boodschappen, delen brood uit en bezorgen kinderen een verjaardagsbox. Ook hebben ze 20 kerstpakketten uitgedeeld.

Deze krokusvakantie organiseerden zij een gratis zwemfeest in Tropiqua voor kinderen uit Oldambt. Maar hoe krijg je die kinderen van Oldambt naar Veendam? Ze klopten aan bij Pieter Dekker. En die wil de kinderen wel brengen. ‘Zo’n mooi initiatief, daar wil ik graag bij helpen,’ zei hij.

Lina vond dat dit gebaar wel een bosje bloemen verdiende. En ze nomineerde Pieter via de facebookpagina ‘Bloemetje van de Week’.

Maar er waren ook veel mensen die vonden dat Dichte Knip in de bloemen gezet moest worden. Dus ook Lina en Lineke mochten deze keer het ‘Bloemetje van de Week’ ontvangen. Het gratis zwemfeest is donderdagmiddag in zwembad Tropiqua in Veendam. Aanmelden voor ‘Dichte Knip Oldambt’ kan via deze link.

Nomineren
Ook u kunt iemand nomineren voor het Bloemetje van de Week. Dit kan via deze link.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button